Om företaget

Teoriakuten AB

Teoriakuten är en webbplats där du kan öva på körkortsteori för B-körkort och AM-körkort. Teoriakuten lanserades sommaren 2016 med målet att undervisa körkortsteori på internet.

Vi jobbar dagligen med att göra webbplatsen bättre, snyggare och lättare att arbeta med och kommer att göra allt för att du ska bli nöjd. All körkortsteori är gratis på Teoriakuten, men för att sätta dina kunskaper på prov genom att öva på körkortsfrågor krävs att du skapar ett konto.

Uppdateras dagligen

Vi uppdaterar webbplatsen dagligen för att förnya och förbättra innehållet på webbplatsen. Vi har aktivt koll på Sveriges trafikregler för att du som elev ska få med dig korrekt material.

Förslag på förbättringar

Om du hittar fel eller har förslag på förbättringar får du mer än gärna kontakta oss via vårt kontaktformulär, skicka ett mail till oss på info@teoriakuten.se eller skriva till oss på våra sociala medier.

Teoricentralen 2021

Vi har fått höra av våra elever att många är intresserade av att plugga via en mobilapp och har därför under 2021 börjat jobba på en ny tjänst som heter teoricentralen.se. Både Teoriakuten och Teoricentralen funkar lika bra att studera på.

Juridisk information

Teoriakuten AB
Aprikosvägen 1
633 47 Eskilstuna
Sverige

Organisationsnummer

559068-0848

Momsregistreringsnummer

SE559068084801

E-post

info@teoriakuten.se