Vanliga frågor och svar

Hittar du inte vad du söker? Vi hjälper gärna till! Maila oss på info@teoriakuten.se

 • Hur kan jag betala?

  Vi har stöd för betalning via Swish, kortbetalning med Visa och MasterCard samt Klarna som erbjuder 14 dagars kredit eller betala direkt med bankkonto där du godkänner betalningen med Mobilt BankID.

 • Vem hanterar era betalningar?

  Samtliga Swish betalningar hanteras av GetSwish AB. Övriga betalninar hanteras av Klarna som har ett köparskydd för konsumenter. Syftet med Klarnas köparskydd är att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar av e-butiker som samarbetar med Klarna och du kan alltid vända dig till Klarna om du får problem med ditt köp. Dessutom kan du känna dig trygg att dina personuppgifter hanteras med största dataskyddssäkerheten genom hela köpprocessen (Läs mer under Dataskydd).

 • Är det säkert att betala över internet?

  Ja, det är väldigt säkert eftersom anslutningen mellan dig och våra betalningsförmedlare är krypterad. Känslig information som du anger vid betalning är omöjlig att återskapa för oss eftersom hela transaktionen hanteras av Klarna. Vi gör vårt yttersta för att säkerställa din sekretess och säkerhet.

 • Har jag någon ångerrätt?

  Nej, du har enligt distansavtalslagen ingen ångerrätt eftersom tjänsten består av digitalt innehåll och levereras samt aktiveras omedelbart efter betalning.

 • Har ni samma frågor som Trafikverket?

  Nej, frågorna som kommer på det officiella kunskapsprovet som Trafikverket tillhandahåller är sekretessbelagda. Vi har däremot tagit kontakt med flera av våra kunder som utfört kunskapsprovet för att få våra körkortsfrågor så likt Trafikverket som möjligt.

 • Förlänger ni medlemskap automatiskt?

  Nej, vi förlänger inte ditt medlemskap automatiskt under några omständigheter.

 • Har ni någon app till smartphones?

  Ja det har vi. Apparna är dock separata från hemsidan vilket innebär att ditt medlemskap på hemsidan inte kan utnyttjas i appen, utan den behöver köpas separat. Ladda ner för iOS eller Android.